Fredagsmys

Haft en superbra fredag. Kunde inte blivit så mycket bättre :-)

En mysig morgon med hundarna och sen iväg och gå med dogwalkinghund på en jättemysig promenad :-)
Sen när jag kom hem efter det så kände jag att jag fortfarande hade energi, JIPPI!!!! Vet ni hur längesen det var?!

Så jag passade på att fixa iordning världens hade till kaninerna och gud vad glada de blev :-) Algot gjorde skyhöga glädjeskutt om och om igen :-)Sen så fick jag världens överraskning när älsklingen kom hem två timmar tidigare än väntat :-) Så vi var ute hos kaninerna en stund :-)

Sen så åkte vi till Marieberg för att köpa hundmat. Jyckarna fick följa med och de tyckte det var superkul. Framförallt att få godis av den snälla personalen på Grizzly ;-)

Och nu sitter vi och myser i soffan. En underbar helt enkelt <3 <3

Hungrig

Just nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm, det blir snabbmat till lunch idag, strips och nuggets. :P Men det är iaf lunch. 
 
Imorgon så ska jag nog göra en köttfärslimpa, har lite grejer jag vill blanda i, så ska bli intressant hur det blir. Och så tänkte jag åka till älsklingen på jobbet och äta med honom där. :) Det är lite vardagslyx att kunna äta lunch ihop, men det passar så bra då jag har dogwalkning där denna vecka :)
 
Annars så har jag röjt lite i köket idag. Blir lite inspirerad då jag och älsklingen funderar på att göra om lite här hemma, lite med förvaringsutrymmen och lite sånt. :) Så det ser jag fram emot :D 
 
Hoppas alla har en fin dag :D 
 

Våren

Idag känns det verkligen som våren är här. 
6+ ute och solen skiner. Kaninerna är ute och skuttar och äter det lilla lilla gräs som kommit upp. Loke kan gå ut utan tröja och man känner hur energinivån ökar och hur humöret blir bättre. 
 
Ja det är verkligen tecken på vår :D