Motivation!

Just nu är jag sjukt taggad till att hitta våran nya vardag som innehåller både mer hundaktiviteter och träning för mig. 

Jag har ju hundra ggr sagt att det är nya tag med vikten, så nu tänker jag inte säga det, utan bara ta det som det kommer. Ingen press, inga måsten och inget förbud. Då det uppenbarligen inte har funkat att sätta press och förbud så testar jag nåt annat. :-) 

Hoppas att denna motivation håller i sig!! 


zumba

När jag kommer hem från Malung tänker jag ta upp zumban igen. 
Skulle gärna göra det nu, men Tore blir så uppstressad när jag rör mig, så det får vänta tills han inte är här. Inte värt att stressa upp honom och resten av familjen när han inte ska vara kvar här så länge till. 

Tänkte att eftersom Alvin har de senaste två veckorna alltid sovit ca 1 timme på förmiddagen, så kan man passa på att zumba då, i hopp om att han fortsätter med de rutinerna :-P 

Saknar verkligen zumban och känslan efteråt är som ett lyckorus. Så skulle vara nice att kunna göra det. 
Dock vill jag hitta ett par vettiga skor att köra i, men inte till en sån hög summa. 
Nån som har nåt tips? 

Puss och kram 

Nya äventyr

Jaha. Nu ska lilla Erika testa på nåt nytt. 

Jag har gjort en intresseanmälan för att bli säljare av me&i kläder. :-) Har aldrig gjort nåt sånt förut, men känner att det är något jag skulle vilja göra. 

Mitt intresse för kläder ökar hela tiden och framförallt barnkläder. Så det ska bli kul att utveckla detta med ett jobb. 

På måndag blir det ett telefonmöte med coachen och så får vi se om det är nåt för mig. :-) 

Spännande att testa nåt nytt iaf :-)