Bästa!!!

Fy tusan vilken härlig dag vi har haft.

Alvin har varit på toppenhumör hela dagen, minns inte ens när det hände sist. Så himla härligt!! :-D 

Idag har jag gjort massa tillfälliga lösningar för att Alvin ska kunna kräla runt fritt i vardagsrummet, väldigt skönt må jag säga. :-) Tyckte han med som det verkade som. 

Annars så kämpar vi på med dålig mage. Pratade med bvc om det idag då vi är inne på dag 4, men de sa så som jag antog att vi skulle göra. Bara härda ut. Han är ju pigg och glad så det är inget att oroa sig över. :-) 

Det var en liten snabb uppdatering, hoppas på roligare uppdateringar framöver :-) 

Lagom kaos här hemma ;-) 
Ont i mammahjärtat

Idag gör det ont i mammahjärtat. 

Alvin har kämpat med tänderna hela dagen. Började med det vanliga, behovet av att tugga på nåt så det kliade väl antagligen. 

Sen har det bara eskalerat under dagen. 
Svårt att äta, både vanlig mat och flaska, svårt att komma till ro och sova och sen tillsist fått skaplig diarré :-( 

Han har äntligen somnat iaf och hoppas han får sova en stund. 

Måste säga att nu är jag ännu gladare att han vill gå på pottan, mycket mindre kladd och mindre röd i rumpan! Men det gäller att vara snabb när han säger till! 

Hoppas han blir bättre snabbt <3 


Taggad!!

Jag är så sjukt taggad inför dansbandsveckan iår! Först var jag lite bitter att jag skulle missa partpolarna. Självklart går jag hellre på Beths bröllop, men bara lite surt att det är samma dag ;) 
 
Men nu har jag släppt det och ser fram emot onsdagen som fan, för Magnus har lovat mig en utekväll!!! :D Så då kommer det bli fullt ös! Kan redan varna alla att jag kommer nog bli aspackad och vara dryg för alla som inte har alkohol i blodet. :P Har inte druckit på 1½ år så det kommer att säga pang ;) Inte för att jag går in för att supa mig i småbitar, men ser fram emot en utekväll med goda vänner och bara få släppa loss och då vet jag att jag kommer bli packad. :P Lika bra att vara ärlig, eller hur ;) 
 
Så jag hoppas att mina vänner är på partyhumör på onsdagen :D Det är Olle och Jesper i tältet så det är ju superkul! De är ju faktiskt näst bäst efter partypolarna ;) :D 
 
Can´t wait! :D :D :D