Vardagen

Alltså, jag förstår inte hur dessa människor med barn och hund får ihop vardagen!!! 

Jag vill så gärna kunna träna mina hundar riktigt trötta, dels för att de ska må bra och för att Loke behöver verkligen träningen för att kunna fungera i vardagen. 

Men vart ska jag få tiden? 

Praktiskt taget hela hösten har jag haft Alvin helt själv... Vilket då medfört att han är ju med hela tiden. Och det går inte att träna hundarna med en vaken Alvin. Delvis för att Alvin tycker inte det är kul och sen för att jag vill ju ge hundarna 100% fokus när vi tränar. 

Och Alvin sover två ggr på en dag. Och jo, visst hinner jag klicka typ 10 min med en hund då och det är bättre än inget, men vi behöver mer. Och anledningen till att det bara blir 10 minuter är för att när Alvin sover är det rätt mycket annat som måste göras under tiden (laga mat, fixa disken osv) 

Hur gör andra?! Alltså andra som tränar sina hundar, inte bara promenader :-P 

Om det är nån som läser detta som har erfarenhet och idéer, så lämna gärna en kommentar! 

 

Tisdag

Ja denna dag fick hyfsat snabbt. 

Vi tog oss iväg till bästa Moa iaf :-D Det.Blev prat, fika och försöka fota en kinkig bebis. :-P 

Alvin var lite mer rädd för hundarna denna gång, men på andra sidan galler var de jätteskojiga :-P 

Jag sög som vanligt på att ta bilder, men Moa tog flera så förhoppningsvis har jag ett par gobitar att bjuda på sen :-) 

Väl hemma så gick vi först ut med hundarna och sen när vi väl kom in blev nåt knäppt med Alvin. Bara grät och grät och kom inte till ro. Kan verkligen inte sätta fingret på vad det var, då han aldrig varit sån förut. Vi får se hur han sover inatt, men blir inte förvånad om det blir en dålig natt... 

Bjuder på en bild från ikväll, innan han blev ledsen.. 

 

Imorgon vet jag inte vad som händer. Har så mycket jag vill göra, men det lär varken finnas tid eller ork till att göra allt, så vi får se vad det blir. 
Natti natti 

Dålig dag

Okej, denna dag har varit helt skum. 

Alvin var uppe mellan 2-04.30 inatt, så bara där var det drygt. Och Alvin var väldigt påverkad av det idag. 
Vaknade på fel sida och sen när han skulle sova på förmiddagen så sov han en timme mindre än vanligt, vilket resulterade i en väldigt hängig och ledsen Alvin. :-( Men efter en timme somnade han om och sov i nästan två timmar och sen var han nästan sig själv igen :-) 

Men hela dagen försvann ju, så det var drygt. Och Alvin har varit jobbig med maten hela dagen, tyckte mig skymta tand nr 8 idag, så det kan absolut vara det allt beror på. 

Men jag hoppas att vi får lite sömn inatt då vi har planerat att åka till Moa imorgon :-D 

Hundarna får nog tyvärr stanna hemma denna gång, vill åka dit med bara hundarna och träna lite, men det får bli längre fram när Magnus jobbar mindre. 

Nej nu ska jag försöka sova. 
Natti natti <3