Tre nätter

Ja nu har Alvin sovit tre nätter i sin nya säng och han är inte uppe och springer någe som flera trodde :-) 
Han sover nog tom lite bättre! :-D 

Dock så fick han ont i magen inatt :-( Så la mig i hans säng och fanns där för honom tills han somnade och det gick jättebra. Mycket bättre än att ta in honom i våran säng. 
Sen så kanske jag har klurat ut en mönster när han får ont i magen. Banan. 
Han har inte haft ont i magen på flera nätter, men igår fick han bananplättar och inatt hade han ont. Så ska inte ge banan på några dagar och se vad som händer. Håller tummarna för att det är bananen! 

Annars så har jag varit lite effektiv idag. Kört en diskmaskin, startat tvättmaskin, dammsugit, dammtorkat och skurat golvet. :-) Så himla skönt att ha det gjort! 
Men hur mycket jag än plockar och städar så tyckte jag att det känns rörigt här hemma. 
Men har tänkt att flytta upp lite leksaker till Alvins rum så tror jag det känns lite bättre i vardagsrummet iaf. 

Nu ska jag slötitta på tv en liten stund innan sonen vaknar och det är full rulle igen. ;-) 

Lite nervöst

Jaha, då ligger Alvin och sover i sin nya säng för  första gången, eller ja, han sov middag där idag, men det är första natten. 

Vi har alltså bytt ut spjälsängen till en växasäng. Som ni vet så har Alvin alltid varit bökig natten och vi har läst om flera som har börjat sova bättre efter att de slutat använda spjälsängen. Så ja vi ger det ett försök. 

Men som sagt så är jag lite nervös. Delvis för att jag är lite rädd att han ska trilla ur och delvis om han får för sig att gå upp inatt och leka :-P 
Men mest för att han ska trilla ur. Det är inte någon hög kant på denna tyvärr, så därför är jag lite orolig. Men har lagt kuddar nedanför och den är inte så hög, så han blir nog mest rädd om det skulle hända. 

Var in nu innan jag la mig och han såg ut att njuta av att ha större yta iaf :-) 

Annars så har vi haft en härlig dag i solen, har varit ute i stort sett hela dagen, så det har varit nice. 
Vi hann även med att gå hem till Alvins farmor och fika en snabbis, vilket var uppskattat av Alvin :-) 

Men nu tänker jag försöka sova. Håll tummarna för oss att allt går bra inatt :-P 

Härlig påsk

Denna påsk har varit rätt så härlig. Vi har fyllt dagarna med massa bus, så det har varit nice. 

Just nu sitter jag i bilen då vi är på väg hem från Elisabeth. Vi åkte dit igår imorse och sov kvar tills idag. Vi tog även med oss hundarna vilket betydde mest för mig, att de äntligen får vara med och hitta på saker med oss. Det blir ofta att vi väljer den "lätta" vägen och det är att skaffa hundvakt. 

Men iaf så har vi haft det mysigt hos Beth och Niclas. Alvin busade med sin faster och fick bada i deras badkar etc. Så han var helt speedad igår kväll och så lycklig. Han älskade deras hus och sprang runt, runt och runt <3 

Natten blev dock inte lika rolig. Vi har ju haft två kämpiga veckor med sömnlösa nätter och varje natt verkar det vara nåt nytt som ställer till det för honom så han inte kan sova. Men de senaste två nätterna så känns det som om han har ont i magen :-( Och jag kan inte räkna ut vad det är som gör att han får ont, vilket är frustrerande. Han äter ju dock mer vanlig mat, så det kan ju "bara" vara så att hans mage håller på att vänja sig vid det och därmed blir gasig, men om det fortsätter ett par nätter till så ska jag ringa till bvc och råda lite. 

Så eftersom natten blev som den blev har Alvin tyvärr inte varit på topp idag. Väldigt svajig i humöret, men det kan också bero på de TRE tänderna som är på väg fram. Suck. 
Och jag har haft jättejobbig migrän hela dagen, så jag har inte varit så trevlig jag heller. Men ja, jag tycker ändå att det var så kul att vi kom iväg dit, är ju inte så ofta som vi åker dit. Sist vi var där, var i juli. Så det var på tiden :-) 

Ja det var en liten snabb uppdatering. 
Bjuder på en bild från bilen. Vi har rätat upp Alvins stol lite så han åker gärna ner med huvudet när han somnar. Löste det med att knyta min tröja runt stolen, toppenbra tycker jag! :-)