Vilket upplyft!

Tänk hur mycket bättre man kan må av att fixa håret!
Syrran har varit här ett par dagar, så passade på att boka klipptid hos Lyko-marieberg (så himla duktiga 👌) och sen så färgade Linda det igår. Så himla nöjd och jag känner mig som en ny människa!

Svullat som en gris på cola och choklad de senaste dagarna dock, men men. Inte hela världen 😅

Slut

Min kropp återhämtar sig verkligen inte lika snabbt denna graviditet som efter den förra. Och jag märker hur jag blir chockad och frustrerad när all ork bara rinner av mig från ingenstans.

Men jag fick massa saker gjorda igår och så har jag gått 3km med hundarna idag. Så är väl okej att vara trött i kroppen idag. Men jag vill inte vara det.

Snart vaknar sönerna så då blir det full rulle igen. 😊. Magnus är ledig idag, så han ska fixa lite saker som behövs göras här hemma.

Alvin får nog ha pyjamas på sig hela dagen då jag tvivlar på att vi går ut. Är så kallt och blåsigt så är inge kul att vara ute och leka här hemma. 😞
Så vi tar en mysig pyjamasdag helt enkelt. 😊

Imorgon så blir det eventuellt öppna förskolan och sen åka till kavat och shoppa skor. Skulle tagit mig dit förra veckan, men blev aldrig av.

Nehej, ska njuta av de sista tysta minuterna innan buset börjar.
Puss puss 😘

Samma tjat som vanligt

Jaha, då var det dags att ta tag i kroppen och vikten igen. Samma tjat som de andra hundra gångerna.
Men tänker inte fokusera så mycket på maten denna gång. Jag ska självklart inte äta massa skit, utan menar mest att jag inte ska haka upp mig på vad jag äter.

Jag kan inte börja räkna kalorier än så länge jag ammar, så därför tänker jag försöka fokusera på motion. Dock inte så hård då min kropp inte återhämtat sig helt än, så väntar tills efter efterkontrollen innan jag startar med nåt sånt.

Men promenader!

Än så länge har min kropp enbart klarat 3km och kroppen var helt mör efteråt, så än så länge är det ganska perfekt träning att jobba upp kroppen med. Och så får hundarna också det dom behöver samtidigt.

Jag har även köpt appen mammamage, som är väldigt positivt omtalad och de övningar jag gör än så länge känns verkligen! Så det är toppen!

Så jag hoppas på att kunna gå 3km ikväll, kan inte gå under dagen då det är full storm, så Alvin tycker inte riktigt om att sitta i vagnen då. Men får trotsa mörkret och gå efter att Magnus kommit hem från jobbet. 😊

Nu vaknade Alvin, så nu ska vi laga mat 😊