Rullar på

Hej hopp!
Blev visst inte så flitig uppdatering här iaf, men det beror ju kanske på att sönerna håller mig sysselsatt hela dagarna :-P

Men det funkar bra tycker jag. Visst det kommer tillfällen där jag önskar det fanns en pausknapp så man fick andas, men med tanke på hur mycket jag är ensam med barnen så går det finemang. Men jag lovar att jag längtar tills Magnus jobbar 8-10 timmar om dagen :-P

Vi försöker väl hitta på något varje dag, både jag och Alvin klättrar på väggarna om vi bara är hemma.

Igår var vi tex till Ikea tillsammans med Alexandra.
Alvin fick bord och stolar i två års present av sin mormor och morfar, så var och inhandlade det och lite annat. Så ska bli kul att göra om lite i vardagsrummet :-)

Alvin var jätteduktig igår på Ikea, lyssnade och inget gnäll, utan var bara glad och följde med. Skötte sig exemplariskt när vi satt och åt. Så himla härligt! Han börjar bli så stor. Man hinner ju inte med!

Just nu ligger jag i sängen med en ammande Liam. Som vanligt när Alvin tar sovmorgon, så är Liam vaken istället :-P och nu håller Liam på att somna och då hör jag hur Alvin vaknar. Det slår aldrig fel.

Men bjuder på ett par bilder från i förrgår :-)

Ha det gott i stormen!

Tuff men rolig

Denna vecka har varit extremt tuff, men samtidigt en väldigt rolig vecka :-)

Magnus har jobbat hela dagarna, alltså 07-21,22. Så jag har varit helt ensam.med båda pojkarna. Vilket har varit väldigt tufft, men gått hyfsat bra ändå.
I vissa stunder har jag känt mig sjukt otillräcklig, när Liam måste ammas och Alvin behöver mig osv. Men som sagt så kunde det gått värre.

Essa och hennes dotter Alice var hit i onsdags och vad roligt vi hade. :-D
Jag och Essa kunde sitta och prata, medans Essa mös med Liam och Alvin busade med Alice. De var så himla söta när de sprang längs vägen, hand i hand. <3

Vi vågade oss även iväg till marieberg igår! Det var första gången jag åkte själv med barnen. Men mjukstartade genom att möta upp Essa som var snäll och erbjöd sig att följa med så jag kunde få lite ärenden gjorda.
Och jag hade sånt flyt när ungarna skulle i bilen, så kommer nog aldrig gå så bra igen :-P
Liam somnade direkt jag satte honom i stolen och Alvin följde gladeligen med ut. Så det gick toppen.
Sen på marieberg så sov Liam nästan hela tiden, han blev hungrig när vi satt och fika, så då fick han också fikapaus ;-)
Och Alvin. Min stora fina kille! Första gången som han var utan vagn där och knappt sovit nåt, men han skötte sig exemplariskt! Följde med, var glad och lyssnade. Är så sjukt stolt över honom!!

Så vi håller tummarna att det går lila bra idag, för idag så ska vi till vårdcentralen.
Alvin har utslag som återkommer, så det ska kollas upp. Alex och Moa är snälla och möter upp mig där, ifall Liam inte är sugen på att vara i vagnen.
Alvin är ju fortfarande rädd för läkare etc, så är ju beredd på att Alvin kommer bli ledsen, så vill kunna ge honom min fulla uppmärksamhet, så hoppas på att Liam håller sig lugn under besöket.

Sen imorgon så ska vi på barnkalas :-D Kusin Tyra fyller år, så vi ska dit och fira henne och träffa mostrar och kusinerna :-)

Så ja, en tuff men rolig vecka :-)

Vill ha, vill ha, vill ha

Suck. Jag är inne i en sån där period då man vill köpa allt.
Selen är köpt och ska hämtas på posten idag :-P

Men sen så är jag ju sugen på en ny telefon och sen behöver jag en bärjacka eller en bärpanel.

Men jackan är slut i lager, så får se om det blir en telefon denna månad och så jackan nästa helt enkelt. :-P