Vill hitta tillbaks

Kommer ni ihåg för ett par tre år sen, då jag inte gjorde annat än hund. Jag levde, andades och tränade hund konstant. Och helt ärligt så vill jag just nu hitta tillbaks dit.

För det är precis vad iaf Loke behöver. Men hur gör jag?

Ska iaf verkligen försöka. Försöka ta tag i allt med Loke och ta tag i rallyn med Dolly. Träna och tänka hund helt enkelt.

Motivationstips mottages tacksamt :-)Underbara dag!!

Vilken härlig dag!!!

Det mesta som gör mig på bra humör har jag stött på idag.

Dagen började med att solen lös in i sovrummet och massa mys med familjen <3Sen städade jag och älsklingen då vi skulle få besök av min äldsta syster och hennes familj, vi kunde tom vädra ur i vardagsrummet och det var ju helt underbart!!

Sen kom familjen och då blev det kramkalas och fikamys. <3
Det sista vi gjorde var att umgås med kaninerna då barnen gärna ville träffa dom. Dock är ju mina kaniner inte direkt dom som sitter still men barnen verkade inte helt olyckliga ändå ;-)

Sen efter att dom åkt hem gick vi ner till svärföräldrarna som var snälla och hade Dolly (då hon är rädd för barn) och fikade och umgicks :-)

Sen ikväll så kom Pea förbi och vi spelade kort och åt marängswish (stavning?) och kikade på melodifestivalen.
Jag tycker Ace skulle ha vunnit, punkt :-P

Nej men så en riktigt härlig dag, det enda som saknades var långis med hundarna men det får helt enkelt bli imorgon :-)

Förresten så fyller Dolly 6år idag!!!! Helt sjukt att min lilla tjej är så pass gammal :-P <3

Natti Natti


Jobbat

Varit dåligt med uppdatering i veckan, det är för att jag har jobbat :) Jobbat på både veterinärstationen och med Positiva Hund, så det har varit en härlig vecka. 
Men idag är jag ledig :) 
 
I helgen skulle vi egentligen åkt upp till Malung, men ekonomin sa tyvärr nej till det =/ Får ta igen det en annan gång helt enkelt. 
Så istället så ska jag försöka få mer ordning på hemmet, träna hundarna, städa hos kaninerna, få besök av syster med familj och mysa med min fina fästman <3
 
Så det blir full rulle iaf ;) 
 
Så jag återkommer med lite roligare uppdatering när det hänt nåt här hemma ;)