Prestationsångest

Jag har min fina mamma här på besök, det är så himla härligt! 

Det enda som är drygt är att man sätter press på sig själv. Att när man har avlastning så vill man passa på att städa osv. Och jag blir galen på mig själv. Blir så stressad över det så jag inte får något gjort alls. 
Men men, ska försöka att istället se det som en härlig tid bara och att jag hinner städa nån annan gång :-) 

Imorgon så ska jag iväg till Moa på förmiddagen och träna Loke lite. Behöver tips, idéer och allmänt pepp angående mitt program då jag just nu flippar totalt och känner att inget flyter :-P 

Bjuder på ett par bilder från häromdagen på min fina son <3 

Planerar och tänker

Jaha, såhär lite mindre än två veckor kvar till tävlingen så tänker man på det jävla programmet dygnet runt. 
Och inser mer och mer vad som inte funkar och vad jag hoppas att ska funka :-P 

Mitt största problem just nu är att jag inte har tillgång till nåt bra ställe att träna på. Så det blir liksom svårt att delvis störningsträna och sen att se vad som faktiskt funkar eller inte då både jag och Loke blir hämmade av att det är trångt. 

Men hoppas på att kunna smita ut till förrådet och träna lite nu när mamma kommer hit. Då kan jag gå ut medans Alvin sover osv. Där är det iaf lite mer yta :-) 

Just nu sover Alvin och bara han har vaknat så kan han få äta lite lunch och sen ska vi ut i det härliga vädret!! :-D 

Lite ny energi

Idag fick jag äntligen lite JAG-tid. Jag har praktiskt taget suttit ihop med Alvin 24/7 den senaste månaden och även fast jag älskar honom över allt annat, så är det skönt att bara få vara sig själv och inte mamma för en stund. Plus att han får värdefull egentid med sin superpappa :-) 

Så idag tog jag med mig enbart Loke (stackars Dolly fick stanna hemma) och åkte till Moa och tränade lite och snackade massa hund och skit. Alexandra och hennes kille kom dit också. 
Och faktiskt så var jag inte så sugen på att åka därifrån :-P 

Men gjorde det tillslut och kände mig lite som en ny människa, med lite nya idéer och sporrad inför kommande tävling. 
Japp, ni läste rätt, tävling. 
Jag och Loke är anmälda och ska köra freestyle, och denna gång SKA det bli av, även fast det troligtvis inte kommer gå så bra då vi ej har tränat, men vi ska iaf ut på plan och göra ett försök! 

Så nu hoppas jag på lite hårdträning. Kommer bli mkt jag och Loke ett par veckor framöver och Dolly kommer tycka det är pest, men får ta henne sen och på lite enskilda promenader under tiden så kommer hon över det <3 

Men nervös är jag, men förhoppningsvis ska det gå bra . :-)