Hundarna

Jag ska verkligen börja göra mer saker med hundarna. Våga ta med dom tillsammans med Alvin. 
Typ bara åka till kumla och sätta sig och titta på saker. 
Måste göra det, för hundarnas skull. Det kommer vara helt galet i början, för Loke måste jag börja om med när det gäller att se andra hundar. Men jag måste!! 

När jag åker upp till Malung ska jag verkligen utnyttja min kära mor optimalt och ta enskilda promenader med hundarna varje dag. (med Alvin dock) 
Så börja i den änden så de inte är sjukt understimulerade när jag tar med båda första gången. 

Jag mår så dåligt över hur dom har det nu. Det är så dom överlever, men inte mer än så. Och det är inte så jag tycker hundar ska ha det! Jag tycker inte de har det bra. Jag vet att de skulle ha det bättre hos någon annan. Ja helt ärligt är det så och jag är stark nog att erkänna det! 

Så nu är det upp till mig! Antingen ger jag dom ett mer värdigt och bättre liv här hemma, eller så får jag se deras bästa och omplacera dom. Låter säkert jätteilla, men det är också så illa! 

Så därför är det verkligen dags att ta tag i detta. Hitta en ny vardag som passar hela familjen så jag får ha kvar mina älskade kärlekar med gott samvete! Jag älskar dom och vill att de ska få det bästa! 

En del tänker säkert: men herregud, hur kan hon ens tänka så? Tänka att omplacera sina hundar?!

Jo, när man älskar sina hundar och inte kan ge dom det man behöver så gör man det. Annars är man bara självisk om man har hundar som man inte ens kan ha hand om! 

Men vi ska ordna detta! Bara jag blir av med mammas hund, så ska vi vända på denna steken och börja på en ny kula! 

Klarar andra det då klarar jag det!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: