Tygblöjor

Som en del av er sett på instagram så har jag dillat in på tygblöjor.
Så idag så klickade jag hem ett litet paket med endast fem stycken för att se om de passar Alvin i huvudtaget eller om han behöver en annan sort. 

Jag är så sjukt taggad på detta, så väntar extremt tålmodigt tills dom dimper ner i brevlådan kan jag lova! 

Dock så är jag väldigt förvånad över motståndet. Alltså, jag förstår ju att alla inte vill köra med tygisar, det ville inte jag heller, men vad har andra med det att göra? Varför käfta emot att vi vill testa på att köra tyg, för att man har hört eller tror att det är jobbigt? 
Vi tänker iaf testa och se om det är nåt för oss och om det inte är det, så är det ju så. Men vill ju ge det en chans! 

Jag är så förbenat trött på alla som blir så provocerade av allt! Det känns som om jag har fått försvarat massor av saker vi har kört med Alvin. 
Tex matintroduktionen, vi har ju kört blw, alltså att han i egen takt väljer att sluta med flaska/amma och att man ej matar utan ger plockmat från ca 6 månader. 

Eller att vi har kört ec/babypottning. Alvin har vi satt på pottan sen han var 4 månader. Har funkat super för oss och vi har knappt haft några bajsblöjor. Vi har aldrig tvingat honom att sitta där utan han har tyckt att det varit kul och har även visat när han behöver det. 

Och nu får vi galet motstånd över att vi INTE tänker inskola Alvin på dagis än. Vi har inget behov av det och han lider inte av gå hemma nåt år till! Men vi har fått höra både det ena och det andra om det. 

Och sen nu tygblöjor. 

Vad är det för fel på folk?! Vi gör saker som funkar bäst för oss och våra barn! 

Missförstå mig rätt, jag har inget emot frågor osv, utan detta är alltså människor som tjafsat emot oss angående dessa punkter! 

Och vi har inget emot familjer som gör helt tvärtom! Vi bryr oss inte hur folk ger sina barn mat, vad de har på rumporna, om de går på dagis osv. Så varför får inte vi vara ifred? För att vi inte gör som normalsvensson gör? 

Oj ja, en gravid kvinnas frustrationer är det precis det ni har bevittnat. Enjoy! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: