Tuff men rolig

Denna vecka har varit extremt tuff, men samtidigt en väldigt rolig vecka :-)

Magnus har jobbat hela dagarna, alltså 07-21,22. Så jag har varit helt ensam.med båda pojkarna. Vilket har varit väldigt tufft, men gått hyfsat bra ändå.
I vissa stunder har jag känt mig sjukt otillräcklig, när Liam måste ammas och Alvin behöver mig osv. Men som sagt så kunde det gått värre.

Essa och hennes dotter Alice var hit i onsdags och vad roligt vi hade. :-D
Jag och Essa kunde sitta och prata, medans Essa mös med Liam och Alvin busade med Alice. De var så himla söta när de sprang längs vägen, hand i hand. <3

Vi vågade oss även iväg till marieberg igår! Det var första gången jag åkte själv med barnen. Men mjukstartade genom att möta upp Essa som var snäll och erbjöd sig att följa med så jag kunde få lite ärenden gjorda.
Och jag hade sånt flyt när ungarna skulle i bilen, så kommer nog aldrig gå så bra igen :-P
Liam somnade direkt jag satte honom i stolen och Alvin följde gladeligen med ut. Så det gick toppen.
Sen på marieberg så sov Liam nästan hela tiden, han blev hungrig när vi satt och fika, så då fick han också fikapaus ;-)
Och Alvin. Min stora fina kille! Första gången som han var utan vagn där och knappt sovit nåt, men han skötte sig exemplariskt! Följde med, var glad och lyssnade. Är så sjukt stolt över honom!!

Så vi håller tummarna att det går lila bra idag, för idag så ska vi till vårdcentralen.
Alvin har utslag som återkommer, så det ska kollas upp. Alex och Moa är snälla och möter upp mig där, ifall Liam inte är sugen på att vara i vagnen.
Alvin är ju fortfarande rädd för läkare etc, så är ju beredd på att Alvin kommer bli ledsen, så vill kunna ge honom min fulla uppmärksamhet, så hoppas på att Liam håller sig lugn under besöket.

Sen imorgon så ska vi på barnkalas :-D Kusin Tyra fyller år, så vi ska dit och fira henne och träffa mostrar och kusinerna :-)

Så ja, en tuff men rolig vecka :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: